SZAKMA

Szerkesztőként kezdtem az Underground Kiadónál. Utána korrektor lettem a Dialóg Campus Kiadónál. Itt több mint 80 szakkönyv, tanulmánykötet és elektronikus tananyagot korrektúráztam állam- és közigazgatás, jog, rendészet, katasztrófavédelem stb. témakörökben. Szerkesztőként folytattam a Matthias Corvinus Alapítványnál. Főszerkesztő voltam a Pallas Athéné Kiadónál. Itt több mint 20 könyv megjelentetését menedzseltem főszerkesztőként közgazdaságtan-pénzügy, menedzsment, geopolitika és fenntartható fejlődés témakörökben. Ezt követően elektronikus tananyagokat szerkesztettem az ELMS Informatikai Zrt.-nél. Jelenleg az egy.hu online életmódmagazinnál főszerkesztő-helyettesként dolgozom.

Én alapítottam a Queer Kiadót és a Tudaton Magazint. Dolgoztam a Spanyolnátha és az Apokrif folyóiratoknak. Könyveket szerkesztettem az Agave Kiadónak, és számos szépirodalmi és szakkönyvet korrektúráztam. A Magyar Orvosi Kamara korrektora vagyok. 100+ szépirodalmi művet publikáltam, 50+ cikket írtam. Alkalmanként ismeretterjesztő és szakanyagokat fordítok.

A Tudaton Magazin főszerkesztőjeként 15+ fős szerkesztőség munkáját szervezem, napi több tartalom minőségi megjelentetéséért felelek. 

Elismerések

  • Göncz Árpád műfordítói ösztöndíj (2018)
  • Részvétel Magyarország képviseletében a Transpoesie nemzetközi versfesztiválon Brüsszelben (2018)
  • „A hónap költője” cím az Irodalmi Jelen folyóiratnál (2013)
  • Köztársasági ösztöndíj (2011)
  • Erasmus ösztöndíj (2010)